Over mijPersoonlijk:
Ik ben Annemieke Köhne (1974) en woon samen met Marcel (1971), mijn dochter Kim (2000) en gedeeltelijk met de twee zonen van Marcel, Thomas (1997), Jasper (2003) en ons hondje Binkie. Binkie is een kruising tussen een Yorkshire terriër en een Maltezer. Tijdens de opvang verblijft Binkie achter een traphekje in de keuken en mag hij alleen onder mijn toezicht af en toe bij de kinderen zijn. We wonen met veel plezier in de Amersfoortse wijk Nieuwland aan een kindvriendelijk hofje.

Droom:
Na mijn stage in een kinderdagverblijf ben ik in de ouderenzorg terechtgekomen en heb dit altijd met veel plezier gedaan.
De wens om weer met kinderen te gaan werken is altijd gebleven. Begin 2014 is deze droom werkelijkheid geworden: Kiekeboe-mijngastouder is een feit. Met de registratie in het landelijk register van de kinderopvang ben ik officieel gastouder.

Ervaring:
De afgelopen 20 jaar heb ik in de ouderenzorg gewerkt en met veel plezier. In de zorg heb ik de laatste jaren voornamelijk met dementerende ouderen gewerkt. Voor de familieleden was ik de contact verzorgende op onze afdeling. Juist de persoonlijke contacten met de familieleden heb ik als erg prettig ervaren, met deze contact momenten kunnen we in goed overleg met de familieleden een juiste en passende zorg mogelijk maken. Tussen door heb ik nog in het ziekenhuis gewerkt als assistente op de afdeling oogheelkunde en radiotherapie. Maar de belangrijkste ervaring heb ik natuurlijk als moeder zelf opgedaan met mijn dochter Kim.


Officiële opening Kiekeboe-mijngastouder
Op zaterdag 29 maart was het dan zover de officiële opening van gastouderopvang "Kiekeboe-mijn gastouder".
Aanwezig waren de ouders met gastkindjes, familie en vrienden om deze heugelijke dag met heerlijk weer samen te vieren.


zaterdag 29 maart de officiële opening van gastouderopvang "Kiekeboe-mijn gastouder"